Scanding

Scanding Oy on kehittynyt ja kasvanut yrittäjäomistajiensa johdolla jo 40 vuotta. Sähköurakoinnilla alkanut toiminta on laajentunut päivittäistavarakauppojen, teollisuuden ja kiinteistöjen kokonaisvaltaiseksi huolto- sekä hankintakumppaniksi koko Suomen ja Ruotsin alueilla.

Yrityksen sisäinen slogan “Maine ei ole myyntipuhetta – se tulee ansaita.” kertoo ajattelutavasta, jossa ammattitaito, luotettavuus ja arvon luonti asiakkaalle ovat toiminnan keskiössä. Päivittäistavarakaupoissa saavutettu vahva maine halutaan laajentaa myös uusille teollisuus- ja kiinteistöasiakkaille – Scanding on brändi, johon asiakas voi luottaa.

Päivittäistavarakaupoille Scanding tarjoaa huoltopalvelut pullonpalautukseen, kassapöytiin, myymälän sisääntuloportteihin, savukeautomaatteihin sekä jätepaalaimiin ja –puristimiin. Lisäksi Scanding tarjoaa laadukkaat, Keski-Eurooppalaisten päämiestensä valmistamat pullokoneet, jätepaalaimet sekä -puristimet tarpeen mukaan. Scanding on kumppanisi kaupan arkeen.

Teollisuuteen ja kiinteistöille Scanding tarjoaa puitteet kierrätykseen. Scanding myy ja huoltaa laadukkaat jätepuristimet ja –paalaimet. Asiakasta palvellaan laitehankinnan ammattitaitoisesta konsultoinnista aina tuotteen elinkaaren loppuun asti.

scanding kierratystunnus

Poikkeuksellinen palvelukonsepti juuri sinun tarpeisiisi.

Kartoitus

Tutustumme asiakkaan tiloihin ja toiminnan volyymeihin.
Pohdimme kohteen tarpeita
käyttäjän näkökulmasta.

Suunnittelu

Laadimme asiakkaan toimintoja
parhaiten tukevat ratkaisut aina laitteista
niiden ylläpitoon.

Asennus

Toimimme antamiemme lupausten mukaisesti. Opastamme ja ohjaamme. Esimerkiksi uusien laitteiden käyttöönoton yhteydessä opastamme henkilökuntaa.

Huolto

Seuraamme laitteita etänä.
Pyrimme ennakoimaan huollot ja välttämään katkoksia toiminnassa.
Hoidamme kaikki tarpeelliset
huollot kerralla.

Scandingin historia

1980-luku

Scanding Oy:n historia ulottuu 80-luvun Huittisiin, jossa toiminta alkoi sähköurakoinnin parissa Huittisten Sähköpojat-nimellä. Melko pian avattiin myös valaisin- ja sähkötarvikemyymälä palvelemaan paikallisia asiakkaita.

1980

1990-luku

1990-luvulla toiminta laajentui, kun Huittisten Sähköpojat alkoi tehdä myös pullonpalautuslaitteiden huoltotöitä alihankintana. Ajan saatossa rehelliseen ja osaavaan palveluun tyytyväiset päivittäistavarakaupan asiakkaat alkoivat käyttää yrityksen palveluita myös kassapöytien, myymäläporttien sekä savukeautomaattien huoltoon.

1990

Scanding Oy

Vuonna 2009 yritys aloitti huoltoliiketoiminnan omaan lukuunsa, ja samalla nimeksi vaihtui Scanding Oy. Uuden nimen myötä 2010-luvun alussa alkoi huoltopalveluiden ohessa myös pullonpalautusjärjestelmien maahantuonti ja myynti.

2009

Laajentuminen Ruotsiin

Vuonna 2017 Scandingin toiminta laajentui myös Ruotsiin. Yrityksen huoltoverkosto kattaa nyt Suomen ja Ruotsin kauttaaltaan.

2017

Toiminta laajenee

Vuonna 2018 toiminta otti jälleen askeleen eteenpäin, kun tuotevalikoimaan lisättiin myös jätepaalaimet- ja puristimet.

2018