Pahvi- ja muovipaalaimet

Muovi- tai pahvipaalain tiivistää jätteen pieneen kokoon, jolloin kustannukset alenevat ja ympäristö kiittää:

  • Paalain säästää merkittävästi työntekijöiden aikaa – esimerkiksi pahvilaatikoita ei tarvitse taitella käsin rullakoihin tai jäteastioihin
  • Jätemaksut pienenevät – sen sijaan paalattuna materiaalista maksetaan hyvitys
  • Vähemmän kuljetuskertoja – pienempi hiilijalanjälki
  • Tilantarve pienenee – laadukkaat HSM:n jätepaalaimet pienentävät materiaalin tilavuutta jopa 95 %!

Pystypaalaimet sopivat monelle yritykselle – tyypillisiä käyttökohteita ovat päivittäistavarakaupat ja erilaiset tuotantotilat. Malliston pienimmät pystypaalaimet tekevät noin 40 kg:n paaleja, isoimmat taas 600 kg:n paaleja. Pystypaalain voidaan sijoittaa lähelle jätteen syntypaikka, jolloin työntekijöiden aikaa ei kulu kävelyyn työpisteen ja jäteastian välillä. Alla olevalla videolla esitellään jätepaalaimen tuomia hyötyjä Airamin logistiikkakeskuksessa.

Vaakapaalaimet sopivat erityisesti teollisuuden prosesseihin ja suurille jätemäärille. Osa vaakapaalaimista sopii myös jatkuviin tuotantoprosesseihin, joissa paalaimen tyhjennys ei saa keskeyttää toimintaa.

Elinkaarikustannuksiltaan markkinoiden parhaimmistoa edustavat HSM-paalaimet ovat laadukkaita, tehokkaita ja innovatiivisia. HSM:n paalaimet ovat monipuolisesti muokattavissa erilaisiin käyttötarkoituksiin erilaisilla ovivaihtoehdoilla ja paalinsidontamenetelmillä.

Paalaimen valintaan vaikuttavat ainakin sijoituspaikan korkeus ja kantavuus sekä käsiteltävän materiaalin määrä ja laatu. Voit haarukoida kierrätysaskurillamme sopivaa paalainta oman yrityksesi tarpeisiin, tai ottaa suoraan yhteyttä asiantuntevaan myyjäämme ­– me palvelemme.

Käytetyt jätepaalaimet

Uusien laitteiden lisäksi meiltä löytyy myös vaihtuva valikoima käytettyjä, tehdaskunnostettuja paalaimia. Käytetty paalain on hyvä vaihtoehto varsinkin yritykselle, jossa materiaalivirrat ovat maltillisen kokoisia. Säännöllisesti huolletun laitteen elinkaari on pitkä ja käyttö huoletonta.  Myönnämme myös käytetyille paalaimille takuun! Kysy käytettyjen paalaimien varastotilanne suoraan myyjiltämme.

Tarvikkeet ja varaosat jätepaalaimiin

Myymme HSM-laitteisiin kaikki alkuperäisvaraosat, sidontalangat ja -vaijerit.

HSM

Pystypaalaimet

Revendo9010

Brikettipaalain

HSM-brikettipaalain puristaa täysin automaattisesti ja helposti suuriakin määriä PET-pulloja sekä juomatölkkejä. Laite sopii jatkuvaan kuormitukseen.

Paalainteho: 477 kN
Ajoteho: 30 kW
Sähköntarve: 400V
Ulkomitat: 2860 x 2380 x 4260 mm

Lue lisää
Revendo9010

Kanavapaalaimet

Kanavapaalaimet voidaan räätälöidä ja integroida jo olemassa olevaan prosessiin. Paalaimen voi säätää ohjelmiston avulla eri materiaaleille sopivaksi, jolloin saavutetaan mahdollisimman pieni paalin tilavuus.

Paalainteho: 720-880 kN
Sähkötarve: 400 V
Ajoteho: 30-90 kW

Lue lisää
Revendo9010

PET-murskain

HSM:n PET-murskain rei’ittää PET-pullot ennen puristusta, jolloin aikaansaadaan kompakti paali. PF-perforaattoreilla on erinomainen hinta/suorituskykysuhde.

Sähkötarve: 400 V
Ajoteho: 3-8 kW

Lue lisää